NYBRO VIKINGS TACKAR AV åTTA SPELARE EFTER SUCCéN

Nybro Vikings skällde sig till en kvartsfinal som nykomling. 

Nu meddelar klubben att åtta spelare lämnar föreningen. 

Som nykomling gjorde Nybro Vikings en riktigt stark säsong i HockeyAllsvenskan ledda av tränaren Tommy Samuelsson. De tog sig hela vägen till en åttonde plats i tabellen samt en kvartsfinal efter att ha slagit ut Almtuna med 2-0 i matcher under play in-spelet. 

Men Nybros säsong tog slut då de förlorade fyra raka matcher mot Brynäs i kvartsfinalen och nu börjar ett ombygge av truppen. 

Under söndagen meddelar då Nybro att de tackar av tolv spelare som fanns i föreningen den här säsongen. Först och främst så tackas lånespelarna Filip Eriksson (Växjö), Hugo Fransson (HV71), Niklas Nilsson (Örebro) och Hugo Styf (MoDo) då de har återvänt till sina respektive klubbar.

Åtta spelare lämnar

Samtidigt går klubben ut med att åtta spelare vars kontrakt går ut inte kommer att fortsätta i Nybro utan antingen lämnar för annan klubb eller inte får förlängt. 

Det handlar om målvakten Daniel Fahlström, backarna Jakob Bondesson, Filip Bratt och Theo Nordlund samt forwards Jacob Grönhagen, Jesper Kandergård, Daniel Ljungman och Oliver Olsson som nu alla lämnar föreningen. 

Av dessa var Daniel Ljungman bäst då han gjorde succé för Nybro och stod för 28 poäng på 50 matcher vilket var fjärde mest i laget. 

Ljungman ryktas nästa säsong ha gjort klart med en flytt till AIK medan Jacob Grönhagen dessutom uppges vara på väg till Almtuna för nästa säsong.

TV: Här överraskas Ebba Hedqvist med Eliteprospetcs Award

2024-03-31T11:54:48Z dg43tfdfdgfd