SENT AVGöRANDE I SVERIGES FöRLUST MOT FRANKRIKE

Sverige fick se sig besegrat av Frankrike i EM-kvalmatchen på Gamla Ullevi. Slutresultatet blev 0–1 till fransyskorna efter att Wendie Renard gjort matchens enda mål efter 80 spelade minuter.

Innan målet hade båda lagen flera lägen, men Sverige var under stora perioder tillbakapressat. Efter målet jagade Sverige kvittering, men Frankrike slösade tid så fort det var möjligt och något svenskt mål kom aldrig.

Det franska maskandet ledde till att lagets Vicki Becho fick sitt andra gula kort och visades ut i matchens slutskede. Det röda kortet var matchens andra. Innan dessa hade Frankrikes förbundskapten Hervé Renard visats ut efter en argsint diskussion med domaren.