STORT BRåK EFTER TACKLING AV RASMUS DAHLIN – ELVA SPELARE FICK MATCHSTRAFF

Rasmus Dahlin delade ut en tackling i ryggen på T.J. Brodie under matchens sista minut.

Då bröt ett stort bråk ut som ledde till att alla elva spelare på isen i Buffalo och Toronto fick matchstraff.

Det blev en stökig avslutning på matchen mellan Buffalo Sabres och Toronto Maple Leafs under natten.

Toronto ledde med 3-0, vilket även blev slutresultatet, och Buffalo hade tagit ut målvakten för en extra anfallare i slutet. Då delade svenske stjärnan Rasmus Dahlin ut en tackling i ryggen på Torontobacken T.J. Brodie i matchens sista minut.

Det blev direkt upprörda känslor efter tacklingen och båda lagen rök då ihop i ett större bråk där alla utespelare på isen var inblandade. Efter en längre tid särades dock på spelarna och domarna hade en hel del att stå i med alla utvisningar.

Alla spelare fick matchstraff efter kaoset

Dahlin fick två minuters utvisning för “boarding” på Brodie och sedan fattade domarna beslut att alla elva spelare (!) som var på isen när bråket utbröt skulle få matchstraff.

Det innebar att Rasmus Dahlin, Owen Power, Tage Thompson, Alex Tuch, Jordan Greenway och John-Jason Peterka i Buffalo samt Auston Matthews, Tyler Bertuzzi, Bobby McMann, T.J. Brodie och Mark Giordano alla fick matchstraff och tvingades ut i omklädningsrummet.

Eftersom det då endast återstod 56 sekunder kvar att spela så hade det dock ingen inverkan på själva matchen.

Toronto vann med 3-0 sedan Auston Matthews gjort ett av målen. Läs mer om matchen här.

TV: Höjdpunkter från Washingtons säsong

2024-03-31T08:54:37Z dg43tfdfdgfd