HäR äR FRåGAN SOM LINN SVAHN VäGRAR SVARA På

Skidstjärnan Linn Svahn har chansen att kamma hem sprintcupen under tisdagen. Dessutom har hon fortfarande vittring på den totala världscupen, där hon just nu huserar på en andraplats. Det finns dock en fråga hon inte vill svara på inför de sista loppen på säsongen.

Under tisdagen avgörs sprintcupen och en som har chans att säkra förstaplatsen är ingen mindre än den svenska storstjärnan Linn Svahn

Miljonregn över Linn Svahn: Tjänar multum på succésäsongen

Linn Svahn kan vinna sprintcupen

Skidstjärnan ligger dessutom på en andra plats i den totala världscupen, bakom amerikanskan Jessica Diggins. Det innebär att det fortfarande finns en chans för Svahn att kamma hem den totala världscupen också.

Inför säsongens sista sprinttävling i Drammen har hon dock tröttnat på frågorna kring chansen att vinna den totala världscupen och vill helt sonika inte uttala sig förens det är klart. 

– Jag tror jag har fått den här frågan sjuttioelva gånger. Det är inget man tänker på, säger hon till SVT Sport.

Uppbrott och Tinder – här är alla paren i skidlandslaget

Frida Karlssons hårda kritik: "Ingenting jag står bakom"

Linn Svahn om chansen att vinna världscupen

När det kommer till möjligheten att även kamma hem den totala världscupen och således passera Jessica Diggins har Svahn inget intresse att besvara. 

– Det är ingenting jag tänker på, för då gör jag dåliga lopp. Jag tänker på att göra bra lopp så får ni runtomkring fundera, spekulera, utvärdera och hit och dit med poäng och allt vad ni gör, det är inte min grej, säger hon och tillägger:

– Du kan inte hålla på och fundera på vad det skulle betyda eller vad det innebär och hit och dit innan det är klart, utan det är klart när det är klart så får vi se hur det är då.

Edvin Anger och Emma Axelssons nya steg i relationen

LÄS MER:

Frida Karlssons hårda kritik: "Ingenting jag står bakom"

Miljonregn över Linn Svahn: Tjänar multum på succésäsongen

Kravet på William Poromaa efter tävlingen: "Sitta i fängelse"

Hanna Öberg om kärleksdramat med Martin Ponsiluoma: Besviken

2024-03-12T10:45:08Z dg43tfdfdgfd