Paris Saint Germain tog emot BK Häcken på Parc des Princes ikväll.

FotbollDirekt.se liverapporterade kvällens returmatch i Champions League.

NEDAN FÖLJDE LIVERAPPORTERINGEN:

***

94´ Där blåser domaren av matchen, Häcken förlorar totalt med 5–1 och med det är Hisingeklubben utslagna ur Champions League.

91´ Tre minuter återstår av matchen.

87´ Ett fåtal minuter som återstår och det är rätt avslaget i Paris nu.

82´ Fossdalsá visar prov på fin teknik och vinner en frispark.

77´ Fossdalsá med Häckens bästa chans idag, men skottet går en bit utanför.

74´ PSG utökar på nytt, Katoto sätter dit 3–0 efter ett fint anfall.

72´ Nu kommer Nilden och Kosola in, Bergström och Jusu Bah ut.

70´Albert slår till med ett drömmål och PSG leder nu med totalt 4–1, det var nog tyvärr spiken i kistan för Häcken.

67´ Monica Jusu Bah får låret lindat nu, hon kommer inte att spela vidare, jobbigt avbräck för Häcken, in istället ska Matilda Nildén komma.

64´ Häcken gör kvällens första byte, Schröder ut, Larisey in.

61´ Katoto får en ny bra chans men återigen så klarar Falk.

59´ Kan vara läge för Mak Lind att göra ett par byten, Häcken kommer inte riktigt loss.

50´ PSG är otroligt nära att utöka sin ledning till 2–0, men Häcken får tillslut bort bollen efter en fin räddning av Falk.

46´ Andra halvlek börjar nu!

***

46´ Där blåser domaren av, PSG går till pausvila i ledning.

42´ Chawinga är på väg igenom, men Wijk rivs ner och Häcken får frispark.

38´ Lite mer avstämt när Häcken anfallare nu, får inte riktigt samma ytor som i början av matchen.

32´ Katoto med en farlig nick, dock någon meter utanför.

26´ Aj, aj aj för Häcken, Chawinga ger PSG ledningen.

24´ Ny jätteräddning av Jennifer Falk. Burväktaren håller Häcken kvar i denna kvartsfinal.

17´ PSG med en ny farlig chans men Jusu Bah med en viktig rensning.

16´ En djupledsboll är på väg att nå Kafaji men hon får inte riktigt tag i bollen.

11´ Katoto får en bra chans men Falk står för en fin räddning.

9´ Ett bra PSG-inlägg lyckas dock inte Geyoro styra mot mål.

6´ Relativt bra press från Häcken inledningsvis, mycket boll för hemmalaget.

3´ Hörna direkt för PSG, det hela resulterar till slut i en frispark i ett bra inläggsläge för hemmalaget.

1´ Nu är matchen på Parc des Princes igång!