RYDSTRöM HAR INGEN KOLL På BLåVITT-STJäRNAN: ”VEM?”

Malick Yalcouyé har fått ett riktigt genombrott i IFK Göteborg.

På måndag ställs han mot serieledande Malmö FF – men Henrik Rydström har dålig koll på stortalangen.

– Vem? säger MFF-tränaren enligt Sportbladet.

Ett av allsvenskans hetaste namn heter Malick Yalcouyé. IFK Göteborgs 18-årige stortalang har fått sitt stora genombrott under inledningen av allsvenskan.

FotbollDirekt har tidigare kommit med uppgifter om att Blåvitt räknar med en storförsäljning av Yalcouyé. Minst 60 miljoner kronor väntas klubben kräva för att släppa 18-åringen.

På måndag möter IFK Göteborg de regerande mästarna och serieledande Malmö FF. Men tränare Henrik Rydström går inte sömnlös över att ställas mot Malick Yalcouyé.

– Vem? svarar han frågande när han får frågor om talangen, enligt Sportbladet.

– Jag kan knappt namnet på några spelare. Fråga mina spelare vad jag kallar motståndare för. Jag har hittepå-namn, fortsätter han.

Rydström berättar att han inte heller kan se Yalcouyé framför sig – men att han har bra koll på IFK Göteborg inför måndagens klassikermöte.

– Jag har sett Blåvitt så pass mycket att jag sett att de verkligen förändrat sitt spel. Det finns mycket större utmaningar hur man ska pressa dem jämfört med förra året. Det är ett lag som utvecklats och är till exempel ett av dem som dribblar mest.

TV:

2024-05-09T05:44:09Z dg43tfdfdgfd