JORDAN LARSSON STäNGER DöRREN FöR AIK

Jordan Larsson har det tufft i FC Köpenhamn.

Detta har gjort en återkomst till AIK att kunna se logisk ut.

Men stjärnan själv ska kämpa om en plats i danska storklubben.

– Det har inte varit min ambition att lämna FCK, säger stjärnan till Tipsbladet.

Danska ligan går in i sluttampen av säsongen. FC Köpenhamn ligger då trea i Superligaens slutspelstabell, sex poäng bakom Bröndby och FC Midtjylland.

I FCK finns Jordan Larsson, men som inte alls haft en lätt säsong hittills. Trots en bra start i höstas har han fått lite med speltid senaste månaderna. Detta har fått spekulationer om en återkomst till AIK att dyka upp.

I en intervju med FotbollDirekts systersajt Tipsbladet uttalar sig nu stjärnan om uppgifterna.

– Jag har inte hört något från AIK. Det är möjligt att de pratade med min agent. Men han vet också att jag inte har några ambitioner att spela i Sverige just nu. Jag har goda känslor för AIK, men det har inte varit min ambition att lämna FCK. Jag trivs bra här, säger han och fortsätter:

– Visst var jag frustrerad över att inte få fler minuter tidigare under säsongen, men så är det. Det är bara att skrapa på ytan och nu får jag fler minuter och vill hålla på.

Larsson vägrar att ge upp om FCK.

– Jag tror att man måste ha lite mer tålamod. Bara för att man hamnar på bänken en period så ska man inte tänka. "nu måste jag fly, nu måste jag göra något annat." Självklart vill jag spela. Det är därför jag är här, men fotbollens värld är också precis så här. Ibland går det bra och andra gånger mindre bra. Jag och min familj trivs väldigt bra här, så jag tar saker som de kommer.

***

2024-04-19T07:10:30Z dg43tfdfdgfd